Wednesday, September 06, 2006

Alliansen överens - verka för en hållbar utveckling, avskaffa fastighetsskatten. Vi vill vara en stark röst i värden

Verka för en hållbar utveckling. Vi delar vår miljö med andra. Vi har ett ansvar för att bruka naturens rikedomar på ett sådant sätt att vi kan lämna över en värld i balans till våra barn och barnbarn. Vi är överens om miljömål och klimatmål som ska nås genom ekonomiska styrmedel, forskning och ny teknik. Sverige ska driva på internationellt för att utveckla Kyotoavtalet. En särskild satsning görs för att rena Östersjön och Västerhavet. En premie i form av en skattereduktion för köp av nya miljöbilar införs.

Avskaffad fastighetsskatt. Vi vill avskaffa den statliga fastighetsskatten och ersätta den med en kommunal avgift. Ingen ska betala mer i avgift än man gör idag i fastighetsskatt. Reformen ska finansieras på ett ansvarsfullt sätt.

En stark röst i världen. Sverige har allt att vinna på att föra en tydligare utrikespolitik. Utmaningarna är stora men möjligheterna är fler. Sverige ska bättre kunna bidra till frihet, säkerhet, demokrati och välstånd i världen. Sverige ska genom EU och FN arbeta för att överbrygga konflikterna i Mellanöstern.

Kort sagt: Vi vill regera tillsammans!

0 Comments:

Post a Comment

<< Home