Sunday, September 21, 2008

Allians för Sverige – mer än hälften av vallöftena är hittills infriade och det bästa kommer i "andra" halvleken

Allians för Sverige gick till val med en stark vision för Sverige. Halvvägs in i mandatperioden har de fyra partierna tillsammans börjat att vända skutan rätt. Mer än hälften av alla vallöften är infriade eller påbörjade och reformerna har avlöst varandra för att skapa ett Sverige som utgår från människors egen förmåga. Fokus på jobben, den så kallade arbetslinjen är förutsättningen i politiken för att kunna satsa på välfärden och ge enskilda människor chans till en positiv förändring av livet.

Alliansregeringen har genomfört en rad reformer
som jobbskatteavdraget, bättre pensioner, nystartjobben, stor forskningssatsning, avdrag för hushållsnära tjänster, vårdnadsbidrag och jämställdhetsbonus, miljöbilspremien, avskaffandet av fastighetsskatten, extra meritpoäng för språk och matematik, mål och nationella prov i årskurs tre, infrastruktursatsningar och lärarlyften.

Mer än hälften av vallöftena är genomförda eller påbörjade och regeringens politik börjar nu ge effekt och förbättra utvecklingen av landet.
Trots att många fått jobb de senaste åren (+ 175 000) återstår mycket att göra för att Sverige återigen ska vara ett land med full sysselsättning. Allians för Sverige vill därför införa fler förändringar och förbättringar och det bästa är därför sparat till andra halvleken av mandatperioden.

http://www.alliansforsverige.se/

0 Comments:

Post a Comment

<< Home