Thursday, August 17, 2006

Partiledaren Göran Hägglund, Sveriges bäste Göran

Jag hoppas att du var på Stortorget i Gävle igår. Då fick vi höra Göran Hägglund berätta om ett verkligt gott regeringsalternativ som tydligt och klart deklarerar vad man vill till skillnad mot regeringen som tillsammans med vänstern och miljöpartiet drar år tre olika håll. Alliansen är värd att rösta på! Det finns ännu hopp för Sverige. Göran var både enkel, rakt, tydlig och folklig. Vi kan med stolthet säga att vår partiledare är en av Sveriges skickligaste politiker.

Göran presenterade även en tydlig kristdemokrati, t.ex. när man visar respekt för äldre, lyssnar på vad dom har att säga och korrigerar politiken efter deras önskemål. Den viljan har Kristdemokraterna i allra högsta grad. Vi vill även så snart som möjligt avskaffa Fastighetsskatten som idag driver människor från hus och hem menade Göran Hägglund.

Göran tog även upp arbetslöshetsproblematiken. Idag står över 1 miljon svenskar utanför arbetsmarknaden. Detta är ett misslyckande för regeringen. Krångliga regelverk och höga skatter motarbetar arbetgivare och entreprenörer att starta nya företag eller utveckla sina befintliga. Göran tog ett roligt exempel, där en bonde som han träffat berättade att det fanns över 50 st regelverk som bonden måste följa för att kunna leva på försäljningen av morötterna. Ja, regeringen och näringslivet är inga kompisar direkt.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home