Sunday, December 07, 2008

Apocalypse and End Time on God TV from Jerusalem

Budskapet nedan är inte av politisk art. Det vet jag, men jag gör ett undantag på min politiska blogg p.g.a. budskapets oerhörda dignitet och värde för oss alla. Jag vill uppmuntra dig att välja bort de vanliga TV-programmen under dec månad 2008 och se på God TV istället. Uppenbarelseboken 1:3: ”Salig är den som läser upp och salig är de som lyssnar till profetians ord och tar vara på det som är skrivet i den, Ty tiden är nära.”

Lever vi i de sista dagarna på planeten jorden? Frågan ställs av kristna kabelkanalen God TV som tar upp frågorna kring tidens slut och Jesu andra tillkommelse under december månad. Klimatförändringarna och den globala ekonomiska krisen är två bidragande orsaker till programmen. Det blir intervjuer och reportage, bland annat från den Internationella profetkonferensen i Florida. Fredagar och söndagar sänds "Apocalypse and the end times" med Rory & Wendy Alec som värdpar i studion, där de möter en rad författare och teologer kring ämnet den yttersta tiden. Då kommer också frågor som handlar om en ny global valuta och huruvida det finns en maktelit som arbetar i det fördolda för att införa en ny världsordning.

Sändningarna kan ses via digital TV i Sverige t.ex. Com Hem. När Jesus återkommer kommer han inte som ett ”lamm” för att dö för människornas synder utan istället som "Konungarnas Konung" och "herrarnas Herre", i makt och i ära för att övervinna ondskan och upprätta Guds Rike på jorden. Jesus kommer också som domaren för att döma levande och döda. Det är människan förelagt att dö och sedan dömas, men det är bara Jesus Kristus som kan vara en helt opartisk domare för oss var och en.

Jesus Kristus är också den enda frälsaren som finns i universum. Gud har bevisat sin kärlek till mänskligheten, när han lämnade himlen och blev människa, kom ner på jorden och dog på korset för oss alla. Han är fylld av nåd och sanning. Ty så älskade Gud hela världen att han utgav sin enfödde son för att var och en som tror på honom inte skall gå under utan få evigt liv proklameras i Joh. 3:16 i Nya Testamentet.

Gå in på Internetsidan http://www.god.tv och välj United Kingdom. Om du är en ny användare så behöver du ha ett mailkonto. Ange din mailadress och välj ditt lösenord. Detta bekräftas sedan till den mailadress du angivit. Nästa gång du vill se på digital-TV via Internet loggar du bara in med det användarID och lösenord du fått via mail från God TV på ... www.god.tv/WatchOnline . Du kan öppna flera fönster och se sändningar från USA och United Kingdom samtidigt. Välj High speed om du har bredband över 2 megabit. En bokserie på sju böcker kommer att skrivas om tidens slut och tiden när Guds Rike kommer att upprättas av Jesus Kristus på jorden av Wendy Alec, ledare för God TV. De två första finns redan att beställa med titlarna; "The Fall of Lucifer" and "Messiah - The First Judgement" http://www.chroniclesofbrothers.com/


De är tänkt att på sikt göra film av dessa böcker. Gå till länken här och beställ dina böcker och låt dig förundras av Guds planer för mänskligheten.
http://www.godshop.com/chronicles Exempel på ämnen som kommer att tas upp är profetiorna från Daniels bok, Uppenbarelseboken, Hesekiel, Jesaja, Jeremia etc. Ämnen som i nuläget är aktuella är ”Alien Encounters”, "Megiddo – The March to Armageddon", "New Word Order", "The Secret Architecture of Washington D.C." Nya ämnen kommer att presenteras löpande under december månad.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home