Friday, May 08, 2009

EU-valet den 7 juni – brett stöd för Alf Svensson, niondenamn på Kristdemokraternas nomineringslista


Nu går en stor och blandad skara kända svenskar ut och ger Alf Svensson, sitt stöd i valkampanjen till Europaparlamentet. Alf Svensson står på nionde plats på kristdemokraternas valsedel. Gert Fylking, programledare i ett av Sveriges populära radioprogram, Rix Morron Zoo, gör gemensam sak med den före detta partiledaren för Ny Demokrati Ian Wachtmeister och frikyrkopastor Stanley Sjöberg. Alla tre menar att det är bäst om Alf Svensson kan företräda Sverige i Europarlamentet i Bryssel. Ett av argument för Alf Svensson som förs fram är hans mångåriga insats i Sverige som partiledare och minister. Även Alf:s kontakter med amerikanska presidenter, europeiska politiker och internationella kyrkliga ledare är stora meriter. I Bryssel behövs personer som man har stort förtroende för och som har utarbetade kontakter utanför vårt lands gränser.

Andra som uttalat stöd för Alf Svensson är Ebba Lindsö, partistyrelseledamot i kristdemokraterna. Ebba är idag vd för en etik- och miljökonsultfirma och hon har ett förflutet som ekonomijournalist och vd för Svenskt Näringsliv. Alf får även stöd av Rolf Åbjörnsson, advokat och tidigare kristdemokratisk riksdagsledamot och Mikael Oscarsson, idag kd-riksdagsledamot från Uppsala.

På frågan till Alf själv om EU:s framtid svarar han: ”Ett är emellertid säkert, att det är klokare att finnas med och påverka morgondagen och framtiden än att sitta på åskådarläktaren. Därför måste det vara en självklarhet att använda sin röst nu i EU-parlamentvalet den 7 juni. Sätt kryss för den som Du vill anförtro uppgiften att representera Dig!" " … När vi talar om värdegrund och värderingar överhuvud, finns det verkligen ingen anledning att fega med uttrycket judisk kristen etik.”

Labels:

0 Comments:

Post a Comment

<< Home