Saturday, May 01, 2010

Hur man vinner valet 2010 – Kristdemokraterna på stark frammarsch!

”dela ditt bröd åt den hungrige skaffa de fattiga och hemlösa en boning, kläd den nakne var du än ser honom och drag dig inte undan för den som är ditt kött och blod. Då skall ditt ljus bryta fram som morgonrodnaden och ditt helande visa sig med hast. Din rättfärdighet skall gå framför dig och Herrens härlighet följa i dina spår.” Jesaja 58:7-8

Kristdemokraterna skall stå för det mänskliga i Alliansen och vara den varma handen i fyrklövern. Kristdemokraterna är partiet med socialt patos, som arbetar med de mjuka frågorna. Vi skall stå upp för de socialt utsatta, sjuka, äldre och arbetslösa.

Kristdemokraterna skall arbeta för en god fördelningspolitik som har som mål i sin grundsyn och sina värderingar, att vara en röst för de människor i Sverige som fått det sämre under de senaste 4 åren. Vi skall vara en röst för dom som inte kan göra sin röst hörd och målet skall vara att ingen lämnas efter. Man vinner inga val bara på det man gjort, utan på det man Nu vill göra och vi måste sedan ha förmågan att kommunicera ut budskapet till våra väljare.

Då måste vi lyssna in de vanliga människorna och speciellt de som har det sämre ställt, de som är sjuka, arbetslösa, pensionärer och de grupper som är socialt utsatta på olika sätt. Det handlar om att att korrigera Alliansens sociala kurs för att vinna valet i höst.

Kristdemokraterna är ett trovärdigt parti som svensken bör lyssna in. Hela 93 procent av allt som Kristdemokraterna lovade att genomföra inför valet 2006 har genomförts. Kristdemokraterna går till val 2010 under den övergripande parollen ”För ett mänskligare Sverige” och fokuserar tre frågor: Jobben och ekonomin, att höja kvaliteten i välfärden och ge större frihet till människorna och familjerna.

Sedan skall vi göra allt vi kan för att höja både studiebidraget och studielånen och förenkla på alla sätt för de ungdomar som vill utbilda sig och på det sättet underlätta för dom att komma in på arbetsmarknaden. Det skall också var självklart med en generös gräns för inkomster under studietiden som inte påverkar studiemedlen. Ta bort dessa rent idiotiska regler. De ungdomar som klarar av att både studera och arbeta parallellt skall inte hindras. Vi Kristdemokrater håller ingen tillbaka, vilket det socialistiska blocket tydligen tänker göra.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home