Sunday, August 29, 2010

Kristdemokraterna i Landstinget Gävleborg Valmanifest 1

"Hela Gävleborg" - Det ska vara attraktivt att bo och arbeta i vårt län. Därför ska vi han en bra och tillgänglig sjukvård för ALLA, oavsett sjukdom eller funktionshinder. Vårdköerna ska bort! Kristdemokraterna har i Alliansen drivit igenom "Kömiljarden" och det har hjälpt oss att halvera köer, men vi nöjer oss inte förrän de är helt borta. Att förebygga sjukdom och ohälsa är kostnadseffektivt och minskar mänskligt lidande. Förtidspensionerande och sjukskrivna ska erbjudas en ännu bättre rehabilitering för att ges möjlighet att komma ut ur utanförskapet och åter in i arbetslivet.

Genom att ge förutsättningar för ett mångkulturellt samhälle ska tillvaron förbättras för alla. Vårdens personalförsörjning måste säkras för framtiden. Som arbetsgivare måste Landstinget ge personalen större frihet och stimulans att utveckla nya arbetssätt. Vi skall verka för en snar utvärdering av organisationen med divisioner och länskliniker. Klicka här för att läsa vidare ...
och missa inte att rösta på våra toppkandidater Erika Cyrillus-Gävle, Ingemar Kalén - Hofors och Elisabeth Bjurbo - Gävle.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home