Sunday, December 14, 2008

Bli medlem i Kristdemokraterna och förändra Sverige till det bättre !

Ta ett nytt och viktigt beslut, ta det viktiga steget att bli medlem i Kristdemokraterna. Då kan du själv vara med och förändra samhällsutvecklingen. Om Kristdemokraterna växer till t.ex. 15 – 20 % kommer vi att kunna påverka den framtida Alliansregeringens socialpolitik mycket starkt. Socialpolitiken ligger oss varmt om hjärtat. Vi vill stå upp för de människor som inte har förmågan eller på andra sätt kan göra sina röster hörda. Vi vill stå upp för den ”lilla” människan. Vi anser att alla människor är lika mycket värda.

Vi vill även lyfta fram familjen som normalt ger en grundtrygghet för barnens uppväxt. Tid är en bristvara i dagens samhälle. Vår familjepolitik ger valfrihet och rättvisa. Den ger föräldrarna mer tid för sina barn och det är ju vad de flesta föräldrar vill ha. Sedan måste ett sunt samhälle ta vara på våra äldre. De är en resurs inte ett problem. De har erfarenheter och kunskaper som är unika för vårt samhälle. Alla äldre har viktiga bidrag att ge och skall bemötas med respekt. Och den som känner att krafterna sinar har rätt till en värdig vård och omsorg.

Allt för många känner sig otrygga i vårt samhälle. Det behövs ett förstärkt rättsväsende för att förebygga och ta itu med brott. Det behövs en samlande etik, normer och värderingar för att vårt samhälle skall fungera. Begrepp som hederlighet, personligt ansvar och solidaritet behöver genomsyra samhället. Genom ditt beslut att bli medlem i Kristdemokraterna möjliggör du att detta blir verklighet i vårt Sverige.


Kristdemokraterna Sverige
Box 2373, 103 18 STOCKHOLM.
Telefon 08 – 723 25 00, Fax 08 – 723 25 10.
E-post: info@kristdemokraterna.se
http://www.kristdemokraterna.se/


Kristdemokraterna Gävle
Kansli: Ruddamsgatan 9 Gävle
Tel.nr 026 - 18 63 40
Fax 026 - 18 63 67
http://www.gavle.kristdemokrat.se/


Kristdemokraterna Gävleborg
E-post: gavleborg@kristdemokraterna.se
http://www.gavleborg.kristdemokraterna.se/

0 Comments:

Post a Comment

<< Home