Sunday, April 19, 2009

Kristdemokraterna gör TV reklam

Kristdemokraterna blir först i Sverige med att göra politisk reklam i TV. Partiet satsar på en kampanj i TV4 inför ... EU-valet den 7 juni i år. Åsiktsreklam är godkänt i TV4 sedan man övergick till att sända via det digitala marknätet. Det är bara att gratulera Partistyrelsen till ett bra initiativ. Genom kampanjen når vi Kristdemokrater ut med information om valet, om vikten att rösta och vi når ut med vårt eget budskap.

I TV4:s reklampauser i slutet av maj kommer du att se Kristdemokraternas toppkandidat i EU-valet, Ella Bohlin, förklara varför hon tycker att du ska rösta på just Kristdemokraterna i valet den 7 juni. Vi Kristdemokrater har nämligen bestämt oss för att presentera vår politik via tv-sänd politisk information. Läs mer om hur vi motiverar vårt beslut genom att ... Klicka här !

* Kristdemokraternas toppkandidat Ella Bohlin inför EU-valet.
* Ella Bohlin inför EU-valet.



* Kristdemokratkandidaterna inför EU-valet den 7 Juni 2009.
* Kristdemokrat-länkar inför EU-valet.


Nedan några exempel på frågor vi kommer att driva inför EU-valet

Kristdemokraterna är det svenska parti som drivit frågan om att inrätta en europeisk åklagarmyndighet, i syfte att bekämpa fusk och bedrägerier med EU-bidrag, men också för att bekämpa brott som berör flera medlemsländer. En stor del av fusket med EU-bidrag sker i medlemsländerna, inom jordbruks- och regionalstöden. Fusket skadar inte bara EU-budgeten, och därmed skattebetalarna, utan även tilltron till europasamarbetet i allmänhet.

• Vi vill inrätta en europeisk åklagarmyndighet som ska bekämpa fusk och bedrägerier med EUbidrag
samt för att bekämpa brott som berör flera länder.

• Vi vill inrätta EU-bedrägeriråd, så som i Sverige inom Ekobrottsmyndigheten. Det borde göras
obligatoriskt i samtliga medlemsländer.


Förvaltarskapstanken är central för kristdemokraterna. Den innebär att världen inte enbart finns till för oss som lever idag, utan måste förvaltas på bästa möjliga sätt så att jorden vi lämnar efter oss till kommande generationer är i bästa möjliga skick. Klimatfrågorna är därför högprioriterade.

Labels:

0 Comments:

Post a Comment

<< Home